Bozkır yeni sezonuyla yakında BluTV’de!

DİZİ 15.12.2022, 19:21 16.12.2022, 14:25
Bozkır yeni sezonuyla yakında BluTV’de!

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, en çok dikkat çeken orijinal dizilerinden ‘Bozkır’ın yeni sezonundan ilk tanıtımı yayınladı. Dizide Seyfi karakterini canlandıran Yiğit Özşener’in seslendirdiği tanıtım izleyicilere yine gerilim ve heyecan dozu yüksek bir sezon yaşanacağının habercisi oldu. 

Seyfi Amir’in ‘İnsan tenhaya niye gelir ya? Yaptığı şeyi kimse görmesin diye değil mi, belli olmasın diye? Buraya pikniğe gelmediler bence..’ sözleri büyük merak uyandırdı.

Yapımını ARC Film’in yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği soluksuz izlenecek dizinin senaryosunu Levent Cantek kaleme alırken yönetmenliğini Cantek ile Şahin Altuğ üstleniyor. Bozkır’ın kadrosunda Yiğit Özşener, Furkan Andıç, Cemre Baysel, Yüsra Geyik, Fatih Al, Cemal Toktaş, Cemal Toktaş, Bülent Düzgünoğlu yer alıyor. 

Polisiye ve suç dramasını buluşturan ‘Bozkır’, görsel dünyası, gizemli hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Başarısını ikinci sezonda da sürdürmek için iddialı olan dizi yine bozkırı ve suçu merkezine alacak. 

Bozkır yeni sezonuyla yakında BluTV’de.

Yorumlar (0)