Bozkırda yeni bir aşk filizleniyor

DİZİ 09.09.2022, 15:09 10.09.2022, 12:37
Bozkırda yeni bir aşk filizleniyor

Üç sezondur izleyicilerin gözdesi olan, her hafta reytinglerini katlayarak Cumartesi akşamlarında zirveye yerleşen Gönül Dağı’nın altmış yedinci bölümü, 10 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

3 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan üçüncü sezon altmış altıncı bölümde, eşini, çocuğunun annesini kaybeden Taner (Berk Atan) ve evlat acısı yaşayan Gülsüm Öğretmenin (Ulviye Karaca) gözyaşları sel olup akmış, ekranları başındaki izleyiciler de onlara eşlik etmişti. Gönül Dağı, hüzünlü sahnelerinin yanı sıra sevgi ve umut yüklü hikayesiyle yine yüreklere yerleşmiş ve milyonlarca izleyicinin gözbebeği olmuştu.

Geçen haftalarda izlediğimiz bölümlerde, Gedelli kasabasına damgasını vuran aşklarla duygulanmış, ayrılanlara üzülürken, kavuşanlarla mutlu olmuş, birbirinden renkli düğünlerde eğlencenin keyfine varmıştık.

Ramazan (Cihat Süvarioğlu)-Asuman (Hazal Çağlar) aşkının evlilikle sonuçlanmasına sevinirken, Kellerin Rıfat’ın (Hüseyin Sevimli)  Meryem’le (Sevilay Gültekin) yaşadığı travma seyircileri üzüntüye boğmuştu. Kendini Gönül Dağı’na vurarak aklını yitirme noktasına gelen Rıfat’a şans Mihriban’la (Hande Nur Tekin) yeniden gülmüş ancak Meryem’in geri dönmesiyle ortalık karışmıştı.

Rıfat’ın tercihi ne olacak? Meryem mi Mihriban mı?

 Uzun zamandır konuşmayan ve sadece “İnsan insan derler, insan nedir bildin mi sen?” cümlesini tekrarlayıp duran Rıfat, Gönül Dağı’na gelerek pişmanlığını dile getiren Meryem’i affedecek mi? Zor günlerinde onu hiç yalnız bırakmayan ve çok seven Mihriban’ı mı yoksa düğün günü kendisini terk eden Meryem’i mi tercih edecek Gönül Dağı’nın altmış yedinci bölümünde izleyeceğiz.

Doktor Kenan’dan Hemşire Elif’e sürpriz…

Gönül Dağı’nın ikinci sezonunda izlediğimiz bölümlerde, yeni bir aşkın daha filizlendiğine tanık olmuştuk. Doktor Kenan (Serkan Kuru) ve Elif hemşire (Zümre Meğreli) arasındaki iş arkadaşlığının evlilik yolunda atılacak bir adıma yöneleceğini beklerken, altmış altıncı bölümde ikili arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştı. Ameliyat ettiği Dilek’i kurtaramadığını düşünen ve suçluluk hisseden Kenan, Elif’ten uzaklaşırken, aralarında hiçbir sorun yokken onun soğuk davranışlarına anlam veremeyen genç kız, bunalıma girmişti.

Dedesi Ciritçi Abdullah’la manevi bir yolculuğa çıkan Kenan yeni bölümde, çok sevdiği ve kaybetmekten korktuğu Elif’e hiç beklenmediği bir sürpriz hazırlıyor. İki aşığın hayatlarının dönüm noktası olacak bu sürprizi altmış yedinci bölümde izleyeceğiz.

Ramazan’la Asuman’ın romantizmine engel…

Bozkırda yaşanan en büyük aşk hikayelerinden birine imza atan Ramazan ve Asuman, düğün günlerinde Dilek’in hayatını kaybetmesiyle büyük bir şok ve üzüntü yaşamıştı. Uzun süre Gülsüm Öğretmen’le birlikte kalan Asuman’a evlerinde romantik bir akşam hazırlığı yapan Ramazan, nasıl bir engelle karşılaşacak? Gönül Dağı’nın altmış yedinci bölümünde seyredeceğiz.

Gedelli taşınıyor mu? Taner’in icadı işe yarayacak mı?

Geçtiğimiz hafta izlediğimiz bölümde, Valilik, Gönül Dağı’ndan düşen kayaların Gedelli’yi tehlikeye soktuğu gerekçesiyle kasabanın tahliye kararını vermiş,   Taner ve amcaoğulları bunu önlemek için kolları sıvamıştı. Özellikle Taner, çocukluğunun geçtiği, çok sevdiği iki canının, babası ve eşinin mezarlarının olduğu kasabasını terketmek istemiyordu. Dilek’in yaptığı çalışma planlarından Gönül Dağı’nda termal suyu olduğunu gören Taner, bunun kasabanın geleceğini değiştirecek önemli bir kaynak olduğunu anlatmıştı. Taner, kasabaya gelen mühendislere ve Valiliğe bu tezini kanıtlayacak belgeler sunabilecek mi? Gedelli’nin zeki mucidi Taner’in yeni icadı Gedelli’nin taşınmasına engel olabilecek mi yeni bölümde izleyeceğiz.

Yorumlar (0)