Bozkır’ın yeni bölümü BluTV'de yayında

DİZİ 09.03.2023, 12:03 10.03.2023, 11:25
Bozkır’ın yeni bölümü BluTV'de yayında

BluTV’nin, polisiye severlerin favorisi olan orijinal dizisi ‘Bozkır’ yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Hikayesi ve görüntüleriyle izleyiciye etkileyici bir sezon sunan dizinin başrollerini Yiğit Özşener ve Furkan Andıç paylaşırken ikiliye başarılı oyuncular Cemre Baysel, Yüsra Geyik, Fatih Al, Cemal Toktaş ve Bülent Düzgünoğlu eşlik ediyor.

İlk üç bölümüyle beğeni toplayan dizinin dördüncü bölümü bugün itibariyle BluTV’de yayınlanacak. Taşranın gürültüsünü dinleyen ‘Bozkır’ın merkezinde dargın ve mutsuz polisler Seyfi ile Payidar’ın dehşet verici bir katilin peşine düşmesi yer alıyor.

Bozkır’ın Yeni Sezonunda Neler Yaşandı?

Birlikte çalıştıkları dönemde, Payidar’ın Seyfi yüzünden vurulmasından ardından araları açık olan ikili, yıllardır çözülmemiş bir faili meçhul davasında yeniden beraber çalışmak zorunda kalır. Bütün şehir ortadan kaybolan yerel bir banka sahibini konuşurken ortaya dehşet verici bir katil çıkar.

Hilal’in kimsenin duymasını istemediği sırrı Seyfi ile yankınlaşmalarına neden olur. Payidar, arabasına slogan yazan kişiyi ararken ilgi çekici bir arkadaşı bulur. Katil ise yeni avı için çoktan gezinmeye başlamıştır.

Seyfi ve Payidar, tarlada bulunan ceset, banka müdürünün ölümü ve faili meçhul cinayet arasında bir bağlantı olup olmadığını araştırırken; Hilal’e notlar gönderen sapık hız kesmemiştir.

Yapımını ARC Film’in yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği soluksuz izlenecek dizinin senaryosunu Levent Cantek kaleme alırken yönetmenliğini Cantek ile Şahin Altuğ üstleniyor.

Polisiye ve suç dramasını buluşturan ‘Bozkır’ 4. bölümüyle 19.00’da BluTV’de yayında.

Yorumlar (0)