Bu hafta 4 dizi birden yeni sezonu açıyor!

DİZİ 02.09.2023, 18:16 05.09.2023, 12:02
Bu hafta 4 dizi birden yeni sezonu açıyor!

Eylül ayının gelmesiyle birlikte ekranda da yeni sezon dizileri yerlerini almaya bir bir başladı. Bu hafta 4 dizi yeni sezon bölümleriyle izleyicisiyle buluşacak. 

GÖNÜL DAĞI

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği, TRT 1 ekranlarına geldiği ilk günden bu yana beğeniyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nın 4. sezon yayın tarihi açıklandı. Dizi, 9 Eylül'de ekranlara geri dönüyor.

Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

ALDATMAK 

atv’nin, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Aldatmak’ dizisinin yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen "Aldatmak" 7 Eylül akşamı ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkacak.

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Aras Aydın, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken ve Nursel Köse’nin yer aldığı diziye ikinci sezonda Berkay Ateş, İlayda Çevik ve Alize Gördüm dahil oldu.

ATEŞ KUŞLARI 

atv’nin Bozdağ Film imzalı Ateş Kuşları 4. sezonu 8 Eylül Cuma akşamı başlıyor.

Yapımı Bozdağ Film’e, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen ve Yıldız Aşanboğa’nın yaptığı Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Ali Önsöz ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur yer alıyor.

KARDEŞLERİM

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği NGM imzalı atv’nin reyting rekortmeni dizisi "Kardeşlerim"in 4. sezonu 9 Eylül Cumartesi akşamı başlıyor.

Sete çıktığı andan itibaren nefeslerin tutulduğu dizinin her iki tanıtımı da yayınlanır yayınlanmaz en çok izlenen videolar listesine girdi. Sosyal medyada da büyük yankı bulan tanıtımlar için beğeni dolu yüzlerce yorum geldi.

Yorumlar (0)