Bu hafta 7 dizi başlıyor

DİZİ 31.08.2020, 10:41 01.09.2020, 09:33
Bu hafta 7 dizi başlıyor

Dizi sezonu iddialı bir açılış yapmaya hazırlanıyor. Sadece bu hafta 7 dizi sezon açıyor. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırımlar, Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay ve son olarak diziye yeni katılan Belçim Bilgin’in başrollerini paylaştığı, doktor Ateş ve arkadaşlarının hastanedeki hayatlarını anlatan Hekimoğlu 1 Eylül Salı akşamı Kanal D ekranında start veriyor.

Aynı akşam Fox TV’de Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerini oynadığı Baraj başlıyor.

Gaziantep’te çekilen, Melek’in hayatını yeniden inşa etmesini konu alan, Nehir Erdoğan, Kutsi ve Şerif Sezer’in başrollerini paylaştığı Benim Adım Melek yeni sezonunu 2 Eylül Çarşamba TRT 1’de açıyor.

Sezonun merakla beklenen yeni dizilerinden biri ise Yeni Hayat. Korumalığını yaptığı kadına âşık olan eski özel harekatçının imkansız aşkını konu alan dizide; Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın rol alıyor. Yeni Hayat 3 Eylül Perşembe Kanal D ekranında başlıyor. Başrolünü Binnur Kaya'nın oynadığı, bir terapistin odasını izleyiciye açacak Kırmızı Oda 4 Eylül Cuma TV8'de.

Show TV’nin komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk izleyiciye Karadeniz’in yeşilini, hırçınlığını ve mizahını sunuyor. Ordu’da çekilen, İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrollerini oynadığı dizi 5 Eylül'de Cumartesi akşamı sezonu açıyor.

Başrollerini Hilmicem İntepe ve Jessica May’ın paylaştığı, Maria ile Mustafa ise 6 Eylül Pazar akşamı atv’de başlıyor. Dizi; imkânsız bir aşk hikayesini ekrana taşıyor.

Yorumlar (0)