Bu hafta yeni sezonu açıyorlar

DİZİ 03.10.2020, 19:16 05.10.2020, 10:56
Bu hafta yeni sezonu açıyorlar

Eylül ayında dizi sezonu açıldı ve birçok yeni dizinin yanı sıra mevcut diziler de yeni sezon bölümleriyle izleyiciyle buluştu. Yeni bölümleri merakla beklenen 5 dizi daha bu hafta açılış yapmaya hazırlanıyor. TRT 1’in sevilen dizisi “Yeni Seksenler” 5 Ekim Pazartesi günü yeni sezon ilk bölümüyle saat 17.00’de ekrana gelecek. Samimi hikayeleri ve usta oyuncu kadrosu ile izleyicilerin gönlünde 7 sezondur yer edinen Seksenler, 8. sezonunda sürpriz isimlerle yoluna devam ediyor.

Başrollerinde, Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ali Sürmeli, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Pelin Akil Altan, Engin Benli'nin yer aldığı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" kadrosuna kattığı yeni isimlerle 6 Ekim Salı akşamı atv ekranında yeni sezona bomba gibi giriyor.

Sezona nefes kesen bir bölümle giriş yapacak

Yeni bölümleri heyecan ve merakla beklenen sevilen dizi Payitaht Abdülhamid izleyicilerinin 3 aylık özlemlerine son veriyor. Geçen temmuz ayında 119. bölümüyle sezon finali yapan Payitaht Abdülhamid, kemik kadrosu ve yenilenen oyuncularıyla 9 Ekim Cuma akşamı izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de ve dünyada ilgiyle izlenen ve ilk sezonunda reyting rekorları kıran "Kuruluş Osman", 2. sezonuna 7 Ekim Çarşamba akşamı atv ekranında başlıyor. Ekranların fenomen dizisi, sezona nefes kesen bir bölümle giriş yapacak.

Heyecan kaldığı yerden devam edecek

Güçlü oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Şerif Erol gibi isimlerin yer aldığı iddialı dizi “Öğretmen”, 11 Ekim itibarıyla her pazar saat 20.00’de yeni bölümleriyle FOX’ta yer almaya başlayacak.

Ayrıca MEDYAPIM ve MF Yapım imzalı yeni dizi  “Çocukluk”, 9 Ekim Cuma günü FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kimsesizler olan ve Çocukluk olarak değişen dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu, başarılı çocuk oyuncu Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk üstlenirken, Gökyıldız’a Kübra Süzgün, Nilay Yeral ve Derinsu Akkuş eşlik ediyor.

Yorumlar (0)