Bugün günlerden "Ya Çok Seversen"

DİZİ 06.07.2023, 11:05 07.07.2023, 11:40
Bugün günlerden "Ya Çok Seversen"

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’nın paylaştığı, senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı, Ali Bilgin’in ise yönetmenliğini üstlendiği Ya Çok Seversen bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Oyuncu kadrosunda Bürsin ve Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimlerin yer aldığı dizi yayınlanan tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Özellikle başrollerinde yer alan Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın uyumu şimdiden büyük övgüler alırken dizide canlandıracakları karakterlerin yollarının nasıl kesişeceği şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle merak uyandıran Ya Çok Seversen, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, dolandırıcılıkla para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

Yorumlar (0)