Bülent İnal'dan, Payitaht Abdülhamid'e veda

DİZİ 04.06.2021, 13:13 05.06.2021, 09:49
Bülent İnal'dan, Payitaht Abdülhamid'e veda

TRT1 ekranlarının 5 sezondur cuma akşamları ekrana gelen, sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid bu akşam final yapıyor. Dizin başrol oyuncusu Bülent İnal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda mesajı yayınladı. 

İnal paylaşmında şu ifadeleri kullandı; "Bugün Payitaht Abdülhamid dizimizin son bölümü yayınlanacak. Uzun bir yolculuğun sonuna geldik. Hüzünlüyüz elbette. Koşarak gittiğimiz setimizden dostlarımızdan ayrılmak kolay değil. Fakat buraya kadarmış. Meslek hayatımdaki en önemli rollerden biriydi Sultan Abdülhamid. Çok büyük bir keyif alarak oynadım. Unutmayacağım.

Evvela ilk günden itibaren bizi hiç yalnız bırakmayan, bizi bizden çok sahiplenen seyircimize çok teşekkür ediyorum. Sağolunuz varolunuz. Hakkınızı helal ediniz. Güç verdiniz cesaret verdiniz. TRT Genel Müdürü sayın İbrahim Eren başta olmak üzere tüm TRT ailesine çok teşekkür ediyorum. Hep destek oldular. Bu uzun yolda bizi hiç yalnız bırakmadılar. ES filme onun kıymetli yapımcıları Serdar Öğretici ve Yusuf Esenkal’a çok teşekkür ediyorum. Patron değil arkadaş oldular dost oldular bize. Varolsunlar.

Genel koordinatörümüz Sibel Tuna’ya Uygulayıcı yapımcımız Selda Günsay’a çok teşekkür ediyorum. Yolları hep açık olsun. Bu işin evvela hayalini kuran sonra senaryosunu yazan Uğur Uzunok’a çok teşekkür ediyorum. Kurduğu hayale ortak olmak keyifti benim için. Elleri dert görmesin. Ayça Mutlugil’e tüm senaryo ekibine sevgilerimi selamlarımı yolluyorum. Bu uzun yolculukta ekip içinde değişimler de oldu.

Yönetmenlerimiz Serdar Akar’a, Emre Konuk’a, Doğan Ümit Karaca’ya, Şevki Es’e çok teşekkür ediyorum. Bu uzun yolculuktaki en önemli yol arkadaşları oldular bize. Varolsunlar. Diğer yönetmenlerimiz Sedat İnci’ye Volkan Kapkın’a Ersin Yücel’e çok teşekkürler. İlk günden son güne kadar canla başla çalışan, hepsi işinin ehli, karakterli, iyi kalpli tüm ekip arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. İsimleriniz tek tek yazsam sayfalar yetmez. Hepinizi çok seviyorum. Ayağınıza taş değmesin.

Muhteşem müziklerimizin sahibi Yıldıray Gürgen’e çok teşekkürler. Bu beş yıl içinde o kadar çok oyuncu gelip gitti ki. Hepsi ayrı bir lezzet bıraktı bu sofrada. Kimse kimseyi kırmadı kalbini incitmedi. Bir ruhu vardı bu işin. O ruha kimse zarar vermedi. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Yolları açık olsun. Her zaman yanımda olan İD iletişim’e canım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Şimdilik hoşçakalın. Yeni bir yolculukta tekrar görüşmek dileğiyle. Eyvallah!!!!!

Yorumlar (0)