Burak Yörük: “Yazın en renkli işini yapıyoruz"

DİZİ 19.05.2022, 10:35 20.05.2022, 09:59
Burak Yörük: “Yazın en renkli işini yapıyoruz"

Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” ekrana gelmek için gün sayıyor. 1 Haziran Çarşamba akşamı izleyicisi ile buluşacak olan, eğlenceli hikayesi ile dikkat çeken dizinin başrol oyuncusu Burak Yörük yeni projeleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Seversin ile izleyici karşısına bambaşka bir karakter ile çıkacağına değinen Burak Yörük; “Bu yazın en güzel en renkli işini yapıyoruz. Her saniyesi içimize siniyor. İzleyicinin karşısına farklı biri olarak çıkacağım. Yeni bölümlerini izlemek için bir sonraki haftayı heyecanla bekleyeceğiniz bir dizi geliyor. Çok heyecanlıyım. Günler geçmiyor, bir an önce izleyicimiz ile buluşmak istiyorum. Umarım siz de seversiniz;)” dedi.

Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor. Seversin’in oyuncu kadrosunda ise; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.

Seversin 1 Haziran Çarşamba akşamı Kanal D’de başlıyor.

Yorumlar (0)