Büyük bir sır perdesi aralandı

DİZİ 11.04.2022, 11:45 11.04.2022, 16:52
Büyük bir sır perdesi aralandı

TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 10 Nisan Pazar akşamı yayınlanan kırk ikinci bölümüyle büyük ilgi gördü. ‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken, #BüyükHesaplaşma etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu ve çok konuşuldu.

Yıldırım’ın kara kutusu incelendiğinde Alman diplomatlara karşı kullanmaya hazırlandığı belgeler ele geçirildi. Ekip, Yıldırım’ın yıllar boyunca ilişki yürüttüğü, pek çok ülkede gerçekleştirdiği illegal operasyonlarda destek aldığı dört kişiyi tespit ederek ele geçirdi. Bu kişiler ülkelerine teslim edilirken, Yıldırım’ın kasasından çıkan belgeler de gerekli makamlara iletildi.

Bu gelişmelerin ardından Yıldırım, Alman istihbaratı tarafından tutuklandı. Herkes Yıldırım’ın Türkiye’ye iade edilmesini beklerken Yıldırım kaçmayı başardı. Babasının fotoğrafını Yıldırım’ın kasasında bulan Serdar vakit kaybetmeden bu sırrı çözmek isterken, Halit Başkan’ın her şeyin kitabına uygun bir şekilde yapılacağını söylemesi Serdar’ı bir yol ayrımına getirdi.

Zehra, Ceren hakkındaki şüphelerini Halit Başkan’la paylaştı. Halit, Ceren’in kızı olma ihtimaline sert tepki gösterse de içinde şüpheler oluştu. Herkesten gizli DNA testi yaptırmaya karar verdi.

Diğer yanda Sadık’ın tövbesini bozduğu haberi örgüt içinde duyulunca yarım kalan eski hesaplar da bir bir ortaya dökülmeye başladı. Sadık, eski ekibini yeniden bir araya getirerek örgütte yarım kalan önemli bir işini tamamlamak üzere yola çıktı.

Serdar, Yıldırım’ın kaçmasına yardımcı olan ve kendi ailesini diri diri yakan adamı ele geçirdi. İntikam duygusuna kapılan Serdar, babasının yaşadığını öğrenerek büyük bir sır perdesini aralamış oldu. Serdar’ın babasının hayatta olduğunu öğrenmesinin ardından yaşayacağı büyük dönüşüm ve devreye sokacağı büyük intikam planı merak konusu…

Yorumlar (0)