"Cahil Periler" Disney+ Türkiye'ye geliyor!

DİZİ 18.10.2022, 11:43 19.10.2022, 09:55
"Cahil Periler" Disney+ Türkiye'ye geliyor!

Burak Deniz'in de kadrosunda yer aldığı, Ferzan Özpetek imzalı The Ignorant Angels (Le Fate Ignoranti / Cahil Periler) dizisi nihayet Disney+ Türkiye'ye geliyor. Platformun İtalya projelerinden birisi olan dizi 13 Nisan'da ilk kez izleyiciyle buluşmuştu. 14 Haziran'da Türkiye'de hizmete başlayan Disney+ ise diziyi 19 Ekim'de ülkemizde yayınlayacak.

Özpetek imzalı 2001 yapımı aynı isimli filmden esinlenilerek hazırlanan yeni dizinin yapımını R&C Productions üstlendi. Le Fate Ignoranti filmi bir araba kazasında kaybettiği kocasının bir erkekle ilişki yaşadığını öğrenen Antonia’yı konu alıyor. Aldığı haberle sarsılan Antonia kendisini, kocasının eski sevgilisi Michele ve onun tuhaf çevresiyle beklenmedik bir arkadaşlık kurarken buluyor. 

Filmde Antonia’yı Margherita Buy, Michele’yi ise Stefano Accorsi canlandırdı. Benzer bir hikayeyi konu alan dizide filmin oyuncularından Serra Yılmaz'ın yanı sıra Eduardo Scarpetta (Michele), Luca Argentero ve Cristiana Capotondi de rol alıyor. Deniz, Serra Yılmaz'ın karakterinin fotoğrafçılıkla meşgul olan yeğeni Asaf'a hayat veriyor.

Cahil Periler'in sezonu 8 bölümden oluşuyor.

Yorumlar (0)