"Cam Tavanlar" dizisi beğenildi mi?

DİZİ 10.06.2021, 13:08 11.06.2021, 11:42
"Cam Tavanlar" dizisi beğenildi mi?

Show TV ekranlarının merakla beklenen Ojo Pictures imzalı yeni dizisi Cam Tavanlar, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başladı. İsmini kadınların toplumsal hayattaki fırsat eşitsizliğinden alan dizi, ele aldığı konu ile övgü dolu yorumlar alırken, renkli ve farklı senaryosuyla izleyiciyi sıcacık bir dünyanın içine çekti. Leyla (Bensu Soral) ile Cem (Kubilay Aka) arasında tansiyonun bir dakika bile düşmediği bölümde ikili arasında yaşanacak rekabet heyecan yarattı.

Show TV'nin yaz sezonuna yeni bir soluk getiren Ojo Pictures imzalı dizisi ‘Cam Tavanlar’, ilk bölümüyle dün akşam izleyiciyle buluştu. Hikayesinin başlangıcını adından alan ve kadınların hayatın her alanında yaşadığı fırsat eşitsizliğine dikkat çeken dizide seyirci daha ilk sahneden Leyla’nın (Bensu Soral) güçlü duruşuna ve pes etmeyen yanına övgü dolu yorumlarda bulundu. Leyla’nın, başarılı bir yönetici olan Cem’le (Kubilay Aka) yollarının kesişmesi ve ikisinin ortak bir geçmişe sahip olması ekran başındakilere sürprizlerle dolu bir aşk hikayesine de tanık olacaklarını gösterdi.

Büyük bir çabayla tek başına kurduğu restoran zincirinin CEO pozisyonuna getirilmesi beklenen ve erkeklerin dünyasında ayakta kalma savaşı veren Leyla’nın hayatı, Cem’in aynı pozisyona getirilmesiyle tamamen değişti. Dizinin finalinde Leyla’nın beklediği terfiyi alamaması ve Cem’in tüm uğraşına rağmen bu durumu değiştirememesi ikiliyi karşı karşıya getirdi. Leyla’ya hak ettiğini verebilmek için elinden geleni yapan Cem, karşısında ona meydan okuyan bir Leyla buldu. İkili arasında yaşanacak rekabette aşkın nasıl rol oynayacağı şimdiden büyük merak uyandırdı.

Sosyal medyada uzun süre konuşulan dizi, #CamTavanlar etiketi ile Twitter Türkiye'de 4 saat 5 dakika boyunca TT listesinde kaldı.

Yorumlar (0)