"Cam Tavanlar"da kim kimdir?

DİZİ 09.06.2021, 10:33 10.06.2021, 10:00
"Cam Tavanlar"da kim kimdir?

Ojo Pictures imzalı ‘Cam Tavanlar’, bu akşam ilk bölümüyle Show TV’de izleyici karşısına çıkıyor. İsmini kadınların toplumsal hayattaki fırsat eşitsizliğine verilen evrensel addan alan ‘Cam Tavanlar’, iş dünyasında bulunduğu pozisyona kendi çabalarıyla gelen çalışkan ve disiplinli Leyla ile prestijli bir ailenin erkek evladı olarak doğduğu için hayatı boyunca tüm kapıların kendisine kolaylıkla açıldığı Cem’in yıllar sonra yeniden kesişen yollarını gözler önüne serecek.

İkili arasında başlayacak tatlı sert rekabetin önüne aşk engelinin de çıkacağı ‘Cam Tavanlar’, farklı hikayesiyle yaz ekranlarına yeni bir soluk getirecek. Meriç Acemi’nin kaleminden çıkarak Fehmi Öztürk’ün rejisiyle buluşan ‘Cam Tavanlar’ ilk bölümüyle bu akşam Show TV’de başlıyor.

Bensu Soral (Leyla)

Küçük yaşta yetim kalmasıyla zorlu koşullarda büyümek zorunda kalan Leyla; zekası, çalışkanlığı ve disipliniyle başarılı bir iş insanı olmuştur. Dikkat çeken güzelliğine rağmen her zaman başarısıyla ön plana çıkmayı tercih eden Leyla, sahip olduğu her şeye büyük çabalar vererek ulaşmıştır. Leyla’nın hayattaki tek arzusu ilmek ilmek ördüğü kariyerinde hak ettiği noktaya ulaşmakken tüm hayalleri karşı karşıya kaldığı “cam tavanlar” yüzünden yıkılır. Ancak kararlı ve inatçı bir kadın olan Leyla’nın baş koyduğu yoldan vazgeçmek gibi bir niyeti yoktur ve her türlü mücadeleye açıktır. Leyla’nın bu mücadeledeki zayıf noktası ise engel olamadığı duyguları olacaktır.

Kubilay Aka (Cem)

Köklü bir ailenin oğlu olan Cem, ailesinin ve hayatın ona sunduğu imkanlar sayesinde prestijli bir hayata sahip olmuştur. Yakışıklılığı, pratik zekası ve iletişim becerileri ile herkes tarafından çok sevilen Cem, Londra’da kaldığı sürede iş hayatındaki başarılarını katlayarak kendisini herkese ispatlamıştır. Türkiye’ye dönmesinin ardından Leyla’yla tekrar kesişen yolları, onu hiç beklemediği bir rekabetin içine sokarken Cem’in peşini aşk da bırakmayacaktır.

Hatice Aslan (Süreyya)

Geçmişte Cem’in dedesi Teyfik’le kısa bir evlilik yaşayan Süreyya; zengin, sosyetik ve yardımsever bir kadındır. Açık sözlülüğü ve adalet duygusuyla bilinir.

Utku Ateş (İskender)

Yakışıklı ve yetenekli bir şef olan İskender, Leyla’nın iyi arkadaşlarından biridir. İçten içe genç kadına hayran olan İskender, olmadık anlarda ve dar zamanlarda sorunları çözebilen ve ortaya müthis işler çıkarabilen bir şeftir. Mutfakta kendine has numaraları olan İskender’in Leyla’ya öğrettiği bazı numaraları da vardır. İkili, zaman zaman birlikte özel müşterilerine küçük şovlar yaparlar.

Ahmet Melih Yılmaz (Şinasi)

Elitist, detaycı ve titiz bir şef garson olan Şinasi, işi konusunda çok hassastır. Ulaşılması zor biri olan Şinasi’nin birine güvenmesi oldukça zaman alır. Ancak genç adam, Leyla’yı çok sever ve ona koşulsuz güvenir.

Beril Kayar (Aylin)

İnişli çıkışlı duygu durumu ve uzatmalı sevgilisi sebebiyle sık sık sinir krizleri geçiren yetenekli şef Aylin, renkli ve eğlenceli karakteriyle dikkat çeker. Her duyguyu uçlarda yaşamasıyla bilinen Aylin’in ruh hali yemeklerine de yansır.

Ayten Soykök (İnci)

İyi eğitimli ve akıllı bir kadın olan İnci, Haldun’la evlidir. Haldun’la evlenmesinin ardından kendisini sosyetenin içinde bularak hiç çalışmamıştır. Yıllarca sahip olduğu potansiyeli kullanmayan İnci’nin azmini ve çalışkanlığını takdir ettiği Leyla’ya olan sevgisi ve desteği ise çok büyüktür.

Mehmet Bilge Aslan (Haldun)

Leyla’nın çalıştığı şirketin yönetim kurulu başkanı olan Haldun, ataerkil dünyanın iyi bir temsilcisidir. Kadın ve erkek dünyasına ait basmakalıp düşünceleri, hırsı ve acımasızlığı ile Leyla’nın hayatını oldukça zorlaştıran Haldun’un eşi İnci’yle de olan ilişkisi yıllar içinde zarar görmüştür.

Şifanur Gül (Suna)

Güzel ve zeki olmasının yanı sıra çıkarcı bir kadın olan Suna, babası iflas ettikten sonra moda sektöründe çalışmaya başlamıştır. Geçmişten bu yana Cem’e olan duyguları değişmemiş olan Suna’nın Cem’e olan aşkı büyüktür. En büyük arzusu sevdiği adamla yaşamak ve tekrar çok zengin olmak olan Suna, Leyla’yı her anlamda kendine bir engel olarak görür ve o engeli aşmak için göze almayacağı şey yoktur.

Aziz Caner İnan (Emre)

Akıllı ve hırslı bir adam olan Emre’nin Leyla’nın hayatında nasıl bir yere sahip olduğunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Yorumlar (0)