"Camdaki Kız'ın hikayesi beni ikna etti"

DİZİ 29.03.2021, 13:22 30.03.2021, 10:39
"Camdaki Kız'ın hikayesi beni ikna etti"

Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız’ın başrol oyuncusu Burcu Biricik, Hürriyet'e verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Camdaki Kız’ın ne anlattığına dair "Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Camdaki Kız’ kitabından yola çıktığımız bir hikâye. Çocukluklarından itibaren eksik kalmış karakterlerin hayata tutunma çabasını ve dışarıdan bakınca cehennem gibi görünen bir hayatın cennete dönüştürülmeye çalışıldığı bir hikâye göreceğiz." ifadelerini kullanan oyuncu "Sence cehennemler cennete döner mi, ne dersin?" sorusuna "Bir şekilde, her türlü umutsuzluktan umuda evriltmeye çalıştığımız birtakım umutlarımız var! Hâlâ umut var..." yanıtını verdi. 

Koronavirüs sebebiyle televizyon dizisi yapmayı hiç düşünmediğini belirten Biricik, nasıl ikna olduğunu "Yapımcımız Onur Bey (Güvenatam), “Bu hikâyeyi okumadan karar verme” dedi bana. Okudum ve burada güzel bir şey var diye düşündüm. Gerçekten çok enteresan bir iş." sözleriyle dile getirdi. 

Projenin cezbedici yanını ise şu şözlerle ifade etti; "Canlandırdığım Nalan’ın Polyanna’ya benzer bir tarafı olsa da içinde o kadar farklı travmaları, içselleştirdiği zulümleri var ki... Öyle bir şiddetle büyümüş ki... Çocukluğundan itibaren annesi tarafından önce fiziksel, sonra psikolojik şiddete maruz kalmış. Aslında bir valinin ve emekli bir edebiyat öğretmeninin kızı.

Dışarıdan bakınca yalılarda yaşayan, düzgün giyinen, piyano ve bale dersleri almış biri. Özenilesi bir hayatı var gibi. Ama aslında adeta bir fanusun içinde yaşıyor, hayatı asla bilmiyor, annesi tarafından gerçekten kendisine öğretilmeyen hayatı camdan izliyor. Sevgiyle büyümek istiyor ama annesi tarafından asla sevgi verilmeyen bir kız. Beyaz atlı prensini bulduğunu sandığında da bambaşka bir yalnızlığa terk edilen bir karakter."

Yorumlar (0)