Çatı Katı Aşk'ta dengeler değişiyor

DİZİ 03.10.2020, 10:26 05.10.2020, 09:23
Çatı Katı Aşk'ta dengeler değişiyor

Kanal D’nin sıcak ve samimi hikayesi ile ilgiyle izlenen dizisi Çatı Katı Aşk’ın oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Selin Şekerci dahil oldu. Yer aldığı projelerle izleyicilerin beğenisini kazanan oyuncu, diziye 14’üncü bölümde dahil olacak ve Şirin karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Oyuncunun rolü ise şimdiden merak konusu oldu.

Yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği Çatı Katı Aşk, bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00'de Kanal D'de olacak.

Dizide Yasemin’in anne ve babasının gelmesi herkes için işleri karıştırmıştır. Demir ve Yasemin arasında alevlenen aşk ateşi ailenin gelmesiyle üzerine su dökülmüş küle dönerken Ateş ve Ayşen arasındaki büyük sırrın açıklanması da sekteye uğrar. Birbirinden gizli aşk yaşamaya çalışan çiftlerimiz için Üzeyir ve Nedret’in gelişi küçük bir kıyamet habercisidir.

Daha önce Gülriz’le anne ve babası olarak Hilmi usta ve eşini tanıştıran Yasemin ve Ateş bu taraftan da sıkışmıştır. Demir’in kendini gösterme çabası, Ateş’in bilmeden attığı her adım sonrasında aileye karşı Demir’in önünü kapatırken Demir büyük bir plan içine girer. Ne yapıp edip Üzeyir’in gözüne girecektir fakat gecenin sonu istediği gibi gitmeyince Yasemin’in de gözünden düşme tehdidiyle karşı karşıya kalır…

Yorumlar (0)