Çatı Katı Aşk yeni bölümüyle ekranda

DİZİ 19.09.2020, 10:00 21.09.2020, 09:42
Çatı Katı Aşk yeni bölümüyle ekranda

Cumartesi akşamlarının eğlenceli dizisi Çatı Katı Aşk bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranında olacak. Dizide, Ateş, Yasemin ve Ayşen’in Demir’e yaptıkları sürpriz kendilerini zor duruma düşürmüştür.

Bu durumun etkilerini dağıtmak, ve biraz olsun zaman kazanmak isteyen Ateş herkesi oyalayacak bir şey bulur. Yatla açılmak. Bunun için de bundan daha güzel bir zaman yoktur. Hazır Asaf yurtdışındayken, Demir’in doğum günü bahanesiyle bir araya gelmişlerken neden bir de deniz sefası yapmasınlar ki?

Şuayip hariç herkesin güle oynaya kabul ettiği bu teklifle kendilerini yatta bulurlar. Gençler keyifli vakit geçirirken Şuayip perişan haldedir. Onu deniz tutmuş ve ne yediğinden içtiğinden ne de bulunduğu yerden memnun olmuştur. Bir an önce karaya ayak basma hayalleri de teknede meydana gele küçük bir arızayla suya düşünce Şuayip de yatağa düşer.

Ertesi gün Asaf’la büyük bir kavga yaşayan Gülriz de bir süre uzaklaşmak içi gençlerin yanına gelir. O da çatı katında kalacak ve abisine karşı tavrını sürdürecektir. Tabii Asaf Avcı bu durumu kolay kolay hazmedemez..

Yorumlar (0)