"Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" için geri sayım başladı

DİZİ 30.11.2023, 13:07 30.11.2023, 15:29
"Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" için geri sayım başladı

BluTV, merakla beklenen ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ için geri sayımda. Geçtiğimiz sezon yoğun bir ilgiyle karşılanan Behzat Başkomiser ve cinayet büro ekibinin yeni yolculuğu 7 Aralık Perşembe günü BluTV’de başlıyor.

 ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin ikinci sezonunda Ankara’nın üzerindeki kaos git gide artacak fakat Behzat başkomiser olaylara el koyacak. Düşmanlara ve üzerine kurulan oyunlara karşı daha dikkatli olan Behzat Ç.’nin aklında artık intikamdan başka bir şey yoktur. Ateş’i ele geçirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olan Behzat, bunun için kendi kurallarını bile çiğnemeye hazır.

Hayalet ve Akbaba, her zaman olduğu gibi Behzat başkomiseri yalnız bırakmazken Akbaba’nın geçtiğimiz sezon yaşadığı bunalım bu sezon daha da derinleşecek. Osman Harun, kardeşinin katilini öğrenmesi ile intikam peşindedir. Yeni evlenen Melike ise eşiyle aynı büroda çalışmaktan memnun olmayacaktır.

Geçtiğimiz sezon zafer kazanan Memduh Başgan elitlerin masasında aldığı yerden memnundur. Kaçak olarak yaşayan Ateş cinayetlerini işlemeye devam etmektedir.  Şule ise yaşananlardan sonra bir çeşit rehabilitasyon merkezine yerleşmiştir.

Yorumlar (0)