Cemre özgürlük mücadelesini başlattı

DİZİ 27.11.2020, 11:58 27.11.2020, 15:20
Cemre özgürlük mücadelesini başlattı

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen ‘Alev Alev’in dün akşam yayınlanan bölümünde Cemre, yaptığı büyük hamleyle özgürlük savaşını resmen başlattı! Çelebi'ye karşı vereceği mücadeleyi ilan eden Cemre'nin, kameralar karşısında açıklama yaptığı anlar soluksuz izlendi. Demet Evgar’ın sosyal medyada TT olduğu bu sahne, gündelik hayatın acı gerçeği olan kadına yönelik şiddet konusunu ekranlara taşıyarak kalplere dokundu.

İlk bölümünden itibaren son yıllarda hem Türkiye’nin gündemine oturan hem de dünyada çok konuşulan konulara değinen ve ilgi gören dizi ‘Alev Alev’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde, Ozan sayesinde Çelebi'ye yakalanmaktan kurtulan Cemre, kızı Güneş'ten ayrılmak zorunda kaldı.

Cemre'yi Ozan'ın evinde bulan Çelebi ise onu vermesi zor bir kararla baş başa bıraktı. Hapse girme ile evine geri dönme arasında kalan Cemre’nin kızından ayrı olmayı göze alamayacağı için kendine döneceğini düşünen Çelebi’yi finalde büyük bir sürpriz bekledi.

Cemre, basına açıklama yaparak Çelebi'nin onu zehirlediğini, psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığını herkesle paylaştı. Cemre'nin kurtuluşu için başlattığı savaşta neler yaşanacağı ise şimdiden büyük merak konusu oldu.  

Yorumlar (0)