Ceren Karakoç: "Nursema uyanışa geçti"

DİZİ 24.03.2023, 10:41 25.03.2023, 11:00
Ceren Karakoç: "Nursema uyanışa geçti"

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Dizide başarılı oyuncu Ceren Karakoç’un hayat verdiği Nursema karakterinin ailesinden alacağı intikam büyük merak konusu oldu.

Sarsıcı hikayesi, başarılı oyuncu kadrosuyla her cuma milyonları ekran başına toplayan dizide, aile baskısıyla evlendirilen Nursema, eşi tarafından şiddet görmüş ve kaldığı hastaneden Doğa yardımıyla kaçmayı başarmıştı. Yeni bölümde Alev’in evine saklanan Nursema’nın hem kendi ailesinden hem de gelin gittiği aileden nasıl bir intikam alacağı ortaya çıkacak.

Nursema’ya hayat veren Ceren Karakoç, canlandırdığı karakterin değişimini şu şekilde anlatıyor “Nursema artık bir uyanışa geçti. Ailesi ve en sevdiklerinden darbe aldı. Yıllardır büyütülürken öğretilen tüm doğruları bir günde yıkıldı. Ve bu da aslında tüm önyargılarını kırmasına, tüm ötekileştirdiği insanları anlamasına, sevmesine sebep oldu. Yani her şer aslında Nursema için bir hayır oldu. İnsan olabilmeyi ve kalabilmeyi öğreniyoruz ya hep bu hayatta Nursema için de bu yol başladı bence...”

“OYUNCU OLARAK NE MUTLU BANA”

Bu dönem çevresinden ve izleyiciden olumlu geri dönüşler aldığını belirten oyuncu duygularını şöyle anlatıyor “Aslında bu kadar seyircinin sahipleneceğini ve Nursema’yı içselleştireceğini düşünmemiştim. Ama senaristimiz o kadar işledi ve o kadar gerçekti ki bana zevkle oynamak ve yaşamak kaldı. Sanıyorum bu da seyirciye fazlasıyla geçti. Yani oyuncu olarak ne mutlu bana...”

Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde ise; Alev ve Abdullah’ın konuşması Sönmez’in eve gelmesiyle yarım kalsa da Sönmez, Abdullah’ı Alev’in evinde görmekten dolayı son derece rahatsız olmuştur. Konuyu önce Kıvılcım’a açar ama içi yine rahat etmez ve Abdullah’a giderek duyduğu rahatsızlığı anlatarak onu uyarır. Nursema, Alev’in evinde saklanmaya devam ederken, İbrahim’in ailesi Pembeler’e hala balayındalar diyerek zaman kazanmaya çalışıyorlardır. Nilay tesadüfen yolda İbrahim’i görür ancak kimseyi buna inandıramaz. Ömer ve Kıvılcım birlikteliklerini doyasıya yaşamaktalarsa da, dünyaları arasındaki fark Kıvılcım’ı git gide daha fazla rahatsız etmekte, konuyu Ömer’e açtığında aldığı cevaplar da onu rahatlatmaya yetmemektedir. Kendini toparlayan Nursema, herkesle yüzleşmek ve hesap sormak için her şeyi kabullenmiş gibi görünerek kocasının evine döner. Ve büyük bombayı kendi ailesini de çağırdığı bir yemekte patlatır.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti bu akşam saat 20.00’de Show TV’de.

Yorumlar (0)