Ceren neyi itiraf edecek?

DİZİ 02.11.2022, 10:26 03.11.2022, 09:54
Ceren neyi itiraf edecek?

Yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Tuzak 3. bölümüyle bu akşam TV8’de.

Dizide Demir (Talat Bulut), düğünündeki görüntülerin ardından itibarını yeniden kazanmanın yollarını ararken; ERSİAD başkanlığıyla ilgili önemli bir gelişme gündeme gelir. Yaşanan olaylar Demir’i oldukça güçsüz ve yalnız hissettirir. Demir, itibar planlarını uygulayabilmek için çocuklarından yardım ister.

Umut (Akın Akınözü), görüntüleri yayınlayanın Ceren (Bensu Soral) olduğunu söylemesinin ardından; Ceren'in, Umut'a olan güveni azalır ve Umut’un hayatını araştırmaya karar verir. Aynı zamanda Ceren, Umut’un hamlesine öfkeyle karşılık vererek, Demir’e; Bartu’yla ilgili önemli bir itirafta bulunur. Umut, beklenmedik itiraf karşısında şoka uğrar.

Demir, Güven’in (Rıza Kocaoğlu) polise Bartu olayıyla ilgili itirafta bulunduğunu öğrenir ve Umut’tan işi çözmesini ister. Umut, Güven’i kolayca kurtaracağını düşünürken bir komiser işlerini zorlaştırır.

Umay (Eylül Su Sapan), Güven’le yaşadığı yakınlaşma sonrası mantığı ve duygularıyla savaşır. Bu durum hem Umay, hem de plan için tehlikeli bir yakınlaşmadır.

Demir, özel konuk olduğu canlı yayına çıkmaya hazırlanırken; Yörükoğlu kardeşler, Demir’i yerle yeksan edecek riskli fakat altın değerinde bir tuzak hazırlığındadır. Bu sırada da Ceren, Umut hakkında önemli bir bilgi ele geçirir.

Yorumlar (0)