Ceylin ve Ilgaz’ın duygusal konuşması Yargı'ya damga vurdu

DİZİ 19.12.2022, 11:34 19.12.2022, 16:51
Ceylin ve Ilgaz’ın duygusal konuşması Yargı'ya damga vurdu

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, hem duygusal hem de heyecan dolu bir bölümle izleyicileri yine ekrana kilitledi. Bölüme Ceylin ve Ilgaz’ın duygusal konuşması damga vurdu.

Ilgaz, Parla ile ilgili aldığı mail sonrasında Pars’a haber vererek maili atanın araştırılmasını istedi. Serdar’ın cesedinin bulunduğu çöplük yolunda Yekta’nın arabasının kayıtlara takılmasıyla Yekta’nın ifadesini alındı. Diğer tarafta Çınar ile konuşmaya çalışan ama başarılı olamayan Parla, artık bu yükü taşımak istemediğini söyleyen bir not bırakarak suçunu itiraf etmeye gitti. Ona engel olmaya çalışan Aylin’in o anda kaza geçirmesi sebebiyle, Parla’yı durdurmaya Çınar yetişti. Aylin’in Çetin’den almaya çalıştığı pasaport bir türlü gelmezken Çınar, Merdan’ın son çare olarak hapse girmeden önce hazırladığı Parla’nın pasaportunu buldu.

Ceylin ile Yekta’nın yüzleşmesi soluksuz izlenirken Yekta, susmanın karşılığında Ceylin’den birini öldürmesini istedi. Bunu duyan Ceylin, çılgına dönüp Yekta’ya saldırırken, Yekta videoyu Ilgaz’a gönderdi. Yekta kendi ayarladığı ve Ilgaz ile röportaja giden gazetecinin evine Haluk’u gönderdi. Gazetecinin evinin kapısını açık bulan Haluk, içeri girdiğinde gazeteciyi yerde bıçaklanmış olarak buldu. Yekta’nın yolladığı videoyu izleyen Ilgaz hızla Ceylin’i alarak eve gitti ve Ceylin’in bilmediğini düşünerek durumu anlattı. Ceylin’in durumdan haberdar olduğunu anlayan Ilgaz’ın “değiştin sanmıştım” cümlesi Ceylin’i yaralarken ikilinin duygu dolu sahnesi başarılı oyunculuklarıyla izleyenlerden alkışları topladı. Parla’nın teslim olması gerektiğini savunan Ilgaz, ailesinden birini daha kaybetmek istemeyen Ceylin ile karşı karşıya geldi. Ilgaz’ı ikna edemeyeceğini anlayan Ceylin, Ilgaz’dan sabaha kadar Parla ile vedalaşmak için zaman istedi. Ceylin’e güvenen Ilgaz, daha sonrasında şüphelerinden yola çıkarak Ceylin’n ailesinin evine gitti. Parla’yı kaçırmaya çalıştıklarını anlayan Ilgaz, Eren ile birlikte havaalanında ailenin karşısına çıktı.

Yorumlar (0)