Cezayir av peşinde

DİZİ 23.05.2023, 13:48 23.05.2023, 15:29
Cezayir av peşinde

Güzel Adamlar Medya'nın yapımını üstlendiği, Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. 

Dizide Azra, Cezayir ve Ateş arasındaki gerilim hattında Kayıkçıyla olan bağlantısını inkar eder. Cezayir kimseye söylemediği gizli bir planla Azra’yı serbest bırakır. Azra’nın evine Ateş’i yollar ve her tarafın incelenmesini izler. Azra’nın evinden gelen dosyalar arasında sürpriz bir fotoğrafla karşılaşır. Cezayir fotoğraftaki kişinin Kayıkçı olma ihtimali üzerine düşünmeye başlar.

Tatavlalı, Orhan’ın öldüğünü öğrenir. Cezayir’i zor durumda bırakmak için suçu onun üzerine atar. Orhan’ın ölümü ortaya çıkınca Melike ve Azamet zor duruma düşer. Bu durumdan kurtulmak için hayatlarıyla ilgili riskli bir karar alıp geri dönüşü olmayan bir yola girerler.

Tatavlalı usulsüz yoldan kazandığı paraları yurtdışına kaçırması için Mişon’u görevlendirir. Tatavlalı paraların yerine ulaşmadığını anlayınca Mişon’un Cezayir’le hareket ettiğini anlar. Paralarını kurtarmak için baskına giden Tatavlalı para yerine daha değerli bir şey bulur.

Kızının zor durumda olduğunu anlayan Kayıkçı karşı atağa geçer ve kimsenin tahmin edemeyeceği yollardan Leyla’ya ulaşır.

Cezayir’in fotoğrafta gördüğü kimdir? Tatavlalı’nın para yerine bulduğu daha değerli olan şey nedir? Melike ve Azamet’in hayatlarıyla ilgili aldıkları karar nedir? Kayıkçı, Leyla’ya zarar verecek mi?

Yorumlar (0)