Cezayir, Dumrul’dan ne öğrenecek?

DİZİ 06.06.2023, 16:08 07.06.2023, 11:07
Cezayir, Dumrul’dan ne öğrenecek?

Güzel Adamlar Medya'nın yapımını üstlendiği, Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. 

Dizide Leyla, Suna’nın Dumrul’un elinden kurtarılamadığını anlayınca yeniden Dumrul’un emirlerine boyun eğmeye başlar. Dumrul, Leyla’nın kızına olan zaafını kullanarak Leyla’dan istediğini alır. Firuze, Dumrul'un geri döndüğünü öğrenir ve Dumrul'un isteği üzerine Cezayir’den gizli buluşurlar. Dumrul, Firuze’ye hayatlarından Leyla’yı da çıkarmak üzerine yeni bir yaşam planı sunar.

Tatavlalı, Mişon’un sakladığı paralarının peşine düşer. Cezayir, Tatavlalı’ya Mişon aracılığıyla paraları vereceğini söyler. Cezayir’in Tatavlalı üzerindeki planı başkadır.

Leyla’yı Dumrul’un oyunlarından kurtarmak için Cezayir ve Dumrul buluşur. Dumrul, elinde fırsat varken Cezayir’i öldürmez. Cezayir, bu durumu sorguladığında Dumrul’un yanıtı Cezayir’i oldukça şaşırtır.

Dumrul'un Leyla’dan istediği nedir? Firuze, Dumrul’un tarafına geçecek mi? Paralarının peşine düşen Tatavlalı’nın karşılaştığı sürpriz nedir? Cezayir, Dumrul’dan ne öğrenecek?

Yorumlar (0)