Cezayir’in yakınlarından iki kişi infaz ediliyor!

DİZİ 09.05.2023, 11:03 09.05.2023, 15:02
Cezayir’in yakınlarından iki kişi infaz ediliyor!

Güzel Adamlar Medya'nın yapımını üstlendiği, Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. 

Dizide Kayıkçı’yla girdiği sert çatışma sonrası Cezayir kamyonla birlikte uçurumdan düşer. Kurban ve adamları düştüğü yerde Cezayir’i aramaya başlar. Fakat bulamazlar.

Kayıkçı’nın gerçek kimliğine ulaşmanın yolları aranırken işaretler Tatavlalı’yı gösterir. Tatavlalı, Kayıkçı’nın kimliğini açıklamak yerine Kayıkçı’ya giden yolda Cezayir’in ekibine ilginç bir hediye verir. Kayıkçı, kendisine ulaşan hediyeyi alınca Cezayir’in ekibine bilenir ve Cezayir’in yakınlarından iki kişiyi infaz eder.

Cezayir’in Firuze’de kaldığını düşünen Leyla’nın Cezayir’e olan kırgınlığı Cezayir’in Ateş’in evinde kaldığını anlamasıyla hafifler. Leyla, Cezayir’le konuşma umuduyla Ateş’in evine gider. Firuze de Cezayir’le yakınlaşma umuduyla Ateş’in evinde romantik bir hazırlık yapar. Leyla ve Firuze, Ateş’in evinde karşılaşır. Bu sırada Firuze’nin doğum sancıları başlar. Leyla, Firuze’ye çok kızgın olmasına rağmen onunla ilgilenmek zorunda kalır.

Tatavlalı’nın Cezayir’in ekibine hediyesi nedir? Kayıkçı’nın infaz ettirdiği kişiler kimlerdir? Firuze’nin doğumu sağlıklı bir şekilde gerçekleşecek mi?

Yorumlar (0)