"Çocukluktan aldığım yaraların kusurları var"

DİZİ 01.11.2021, 11:03 02.11.2021, 09:30
"Çocukluktan aldığım yaraların kusurları var"

Elkızı dizisiyle ekrana dönen Sevda Erginci Posta'ya diziyle ilgili konuştu. Erginci "Ezo çok zor bir karakter. Çocuk yaşta annesini kaybetmiş, babası tarafından aşağılanıyor, babaannesi tarafından göz ardı ediliyor. Zorlandığınız yanları oldu mu?" sorusuna "Ben, çok fazla kadından böyle hikayeler dinliyorum ve onlara ses olabildiğimiz için de yaptığımız işle gurur duyuyorum.

Bu tür hikayelere gözümü kulağımı kapatmadığım için de Ezo ile empati kurmakta hiç zorlanmadım. Fiziksel ve psikolojik olarak her sabah sete girip oynaması, çekmesi kolay bir karakter ve iş değil fakat Ezo’nun tüm bu olanların karşısındaki duruşunu anlatmak önemli ve bir oyuncu için de tatmin edici." yanıtını verdi. 

"Ezo için hırslı diyemem." diyen oyuncu, "Fakat intikam duygusu, öfkesi olduğu doğru ve bence çok normal. Öfke, nefret, şiddet ve sevgisizlikle büyümüş ve bunlarla tek başına mücadele etmiş bir çocuktan ne beklersiniz ki? İntikam ve hırs benim için çok bir şey ifade ediyor diyemem. İntikam almaya karar versem de üşenirim, unuturum. Hırs da keşke birazcık sahip olsam dediğim bir duygu aslında. Bir tek haksızlığın olduğu yerde hırslanır hatta öfkelenirim. Ama tabii ki her insan gibi, Ezo gibi çocukluktan, toplumdan aldığım bir sürü yaranın kusurları var bende de. Fakat ben ne hissettiğime, ne hissettirdiğime çok dikkat ederim. O yüzden sivri köşelerimi, kusurlarımı törpülemek kolay olur." diyor...  

Yorumlar (0)