Çukur'da "Rest" rüzgarı esti

DİZİ 15.12.2020, 15:28 16.12.2020, 10:31
Çukur'da "Rest" rüzgarı esti

Yayınlandığı günden itibaren Tiktok'ta 60 milyon dinlenmeye ulaşan ve akıma dönüşen Ramiz'in “Rest” şarkısı dün akşam Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin en heyecanlı sahnesine konuk oldu. Yayınlandığı andan itibaren on binlerce yorum alan “Rest” şarkısı kısa sürede trendlere girdi.

75 bin kişinin TikTok’ta Rest şarkısının akımıyla video çekmesiyle gündeme oturan Ramiz, rap dünyasına bir kez daha kendini ispat etti. Çukur dizisinde yayınlanmasının ardından Youtube’da onbinlerce kişinin yorum ve beğeni yağmuruna tutulan “Rest” şarkısı, dijital ve geleneksel mecralara damga vurmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en köklü rapçilerinden Ramiz 10 yıl sonra şimdi de REST şarkısıyla listeleri zorlamaya başladı. Yaptığı şarkıları TikTok fenomenleri tarafından da 1 milyona yakın videoda kullanılan Ramiz, Woop Müzik’ten çıkardığı, söz müzik ve aranjesinin kendisine ait olduğu REST şarkısıyla bu sefer Çukur dizisinde adından söz ettirdi.

Yeni projelere de imzasını atmaya hazırlanan Ramiz, “Fenomen Türkiye” projesinin de jüri üyesi olacak. Fenomen Türkiye ile birlikte seçmelerde seçilecek Türkiye’deki yetenekli gençlere prodüktörlük yapmaya hazırlanan Ramiz, “Keşfedilmemiş pek çok yeteneğe sahip çıkmaya hazırlanıyoruz. Çok heyecanlıyız. Bu proje Türkiye’de çok konuşulacak” dedi. 

Yorumlar (0)