Çukur'un Emmi'si diziye veda etti

DİZİ 27.04.2021, 11:44 27.04.2021, 15:30
Çukur'un Emmi'si diziye veda etti

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümünde Amca, kendisini Çukur'dan gitmesi için tehdit eden ve hakkındaki tüm gerçekleri açıklayacağını söyleyen Emmi'yi kendi elleriyle öldürdü. Fenomen dizinin sevilen karakteri, Çukur'un Emmi'si Kadir Çermik diziye veda etti.  

Çukur'da dün akşam sürpriz bir veda daha yaşandı. Emmi ile yaşadığı gerilimden sonra Amca Cumali Koçovalı, maskeli adama Emmi'nin ölüm emrini verdi. Amca'nın emriyle harekete geçen maskeli, önce Emmi'nin Amca hakkındaki gerçekleri yazdığı mektubu buldu, ardından ise Aliço'nun mekanında Emmi'ye saldırdı.

Aliço ve Metin güçlükle maskelinin Emmi'yi götürmesini engelledi. Ancak finalde Emmi'nin sonunu hazırlayan Amca, onu tuzağa çekti. Emmi'nin ölmeden önce söylediği sözler, Çukur'da başlayacak büyük savaşın sinyallerini verirken, Amca silahını ateşleyerek kendi elleriyle Emmi'nin sonunu getirdi.

Her yerde Emmi'yi arayan Yamaç ise onu son nefesini verirken buldu. Yamaç'ın kollarında ölen Emmi'nin vedası izleyicileri de derinden etkiledi.

Yorumlar (0)