Çukurova’nın görünmez kahramanları

DİZİ 03.09.2021, 10:37 04.09.2021, 09:49
Çukurova’nın görünmez kahramanları

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği reyting rekortmeni ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın dördüncü sezon çekimlerinin başlamasıyla Adana bölgesinde tekrar hareketlilik yaşanmaya başladı.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yalnızca ekran başındaki izleyicilerden değil, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan’ın misafirperver halkından aldığı destekle istikrarını sürdürüyor.

Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi, üç yıldır bölgenin tanıtımına ve istihdamına katkı sağlayan diziye tüm kolaylıkları sağlayıp dizi ekibinin yanında olmaya devam ediyor.

Dizi ekibi, çarşı sahnelerinin çekildiği, her gün yüzlerce misafir ağırlayan Kozan yukarı çarşıda bulunan dükkanları Kozan esnafının desteğiyle tekrar elden geçirilerek çekimlere hazır hale getirdi.

Çukurova’nın sıcağından ve yağmurundan etkilenen dekorlar tek tek elden geçirilip bakımları yapıldı. Diziye yeni girecek karakterler için ise göz alıcı yeni mekanlar inşa edildi. Dizide kullanılan tüm aksesuar ve muhteşem dönem otomobillerinin bakımları yapılıp oyuncuların kullanımına hazır hale geldi.

Tüm bu hazırlıklar ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ekibi Adana esnafı işbirliği ile kısa sürede tamamlandı ve çekimler başladı.

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonu 9 Eylül Perşembe akşamı atv’de başlıyor.

Yorumlar (0)