Cuma akşamına damga vurdu

DİZİ 24.10.2020, 11:24 26.10.2020, 09:13
Cuma akşamına damga vurdu

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan "Kırmızı Oda", TV8’de ekrana gelen sekizinci bölümüyle de geleneği bozmadı Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

AB ve 20+ABC1 reyting kategorilerinde birinci sırada yer alan "Kırmızı Oda", sosyal medyada da tüm platformlarda yüksek etkileşim aldı.

Sekizinci bölümde, Salih (Canberk Gültekin) hayatındaki köklü değişimin ağırlığını Doktor Hanım’la paylaştı. Salih’in şiddet eğilimi nedeniyle kliniğe getirdiği arkadaşı Garip’in (Celil Nalçakan) Doktor Hanım’a anlattığı ihtiras dolu aşk öyküsü ise büyük yankı uyandırdı. Doktor Ayşe, Osman’ın hislerini aydınlatırken; Doktor Piraye de Akif’in (Deniz Hamzaoğlu) güvenini kazanmaya başladı. Alya’nın (Melisa Sözen) ölümle burun buruna gelmesi ise yeni bölüme dair büyük merak yarattı.

Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği ‘Kırmızı Oda’da Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı rol alıyor.

Kırmızı Oda yeni bölümüyle 30 Ekim Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

Yorumlar (0)