Davut kararlarını hayata geçiriyor

DİZİ 17.11.2021, 12:39 18.11.2021, 10:07
Davut kararlarını hayata geçiriyor

Yapımını Gold Film’in üstlendiği, başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner ve Murat Daltaban’ın paylaştığı “Kanunsuz Topraklar” bu akşam saat 20.00’de FOX’ta olacak.

Dizide Gülfem, Ali Gelik’in tehditleri yüzünden çaresizdir. Yüreği parçalansa da Davut’tan ayrılır ve büyük bir buhranın içine düşer. Bu ayrılığın acısını kalbine gömen Davut ise artık kararlıdır. Önce kayıp tüfekleri Türk Ordusu’na teslim edecek sonra da madenci arkadaşlarının haklarını canı pahasına savunacaktır.

Tüm bunlar yaşanırken Malik, Gülfem’i Ali Gelik’ten kurtarmak için planladığı oyunu devreye sokar. Mazisi hicap dolu bir kadın olan annesi Saniye’yi çıkartır karşısına. İki cenah arasında büyük bir fırtına kopmak üzeredir.

Verdiği kararları birer birer hayata geçiren Davut kasabayı kasıp kavururken Gülfem’le yolları durmadan kesişiyordur. İki sevdalı ayrı da olsa aşklarının alevi sönmüyordur… Aralarına giren düşmanlara, kaderin acımasız oyunlarına rağmen birbirlerinden vazgeçemiyorlardır. Ve vazgeçmeyeceklerdir…

Yorumlar (0)