DC'nin "Dead Boy Detectives" dizisi Netflix'e satıldı

DİZİ 27.02.2023, 14:47 27.02.2023, 17:05
DC'nin "Dead Boy Detectives" dizisi Netflix'e satıldı

HBO Max, dizinin siparişi verdikten yaklaşık bir yıl sonra DC Comics uyarlaması “Dead Boy Detectives”i Netflix'e satmaya karar verdi.

Neil Gaiman ve Matt Wagner imzalı çizgi roman serisinden uyarlanan dizi hayalet öykülerine taze bir bakış olarak değerlendiriliyor ve Edwin Payne (George Rextrew) ve Charles Rowland (Jayden Revri) adlı iki İngiliz gencin ve onların gayet canlı arkadaşı Crystal Palace'ın (Kassius Nelson) gözünden kayıp, yas ve ölüm gibi zor konulara bakıyor.

Beyaz Perde'nin haberine göre; bu karakterler ilk olarak, yine Neil Gaiman tarafından yaratılan ve Netflix'in dizi olarak uyarladığı Sandman çizgi romanında yer almıştı. Warner Bors. Television diziyi HBO Max için geliştirdi ancak proje James Gunn ve Peter Safran'ın yeni planlarına uymadı. Ayrıca HBO Max diziyi 2024'ten önce yapmayacaktı ve yapımcılar daha erken harekete geçmek istediler.

"The Flight Attendant"ın yaratıcısı Steve Yockey "Dead Boy Detectives"in baş sorumlusu olarak görev yapacak. Jeremy Carver da yürütücü yapımcı olarak proje kadrosunda bulunuyor ve yapımcı olarak WB Television'a Berlanti Productions eşlik ediyor.

HBO Max'in "Doom Patrol" dizisindeki Night Nurse rolünü yineleyecek olan Ruth Connell'ın yanı sıra Diziin oyuncu kadrosunda Briana Cuoco, Yuyu Kitamura ve Jenn Lyon yer alıyor. "Doom Patrol" üçüncü sezonda Sebastian Croft, Ty Tennant ve Madalyn Horcher Dead Boy Detectives'in ana kadrosuna hayat vermişti ancak yeni proje bundan bağımsız olacak.

Yorumlar (0)