Delikanlı Sadi çözüm olacak mı?

DİZİ 29.03.2021, 13:43 30.03.2021, 10:39
Delikanlı Sadi çözüm olacak mı?

Çarşamba akşamlarının iddalı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'e bu hafta Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan ve Sadi karakterine hayat veren Erkan Petekkaya konuk olacak. Petekkaya dizide aynı karakteri canlandıracak.

Doğduğun Ev Kaderindir'de bu hafta Cengiz'in, Mehdi'ye gözdağı vermek amacıyla Zeynep ve Barış'ın evlerini kurşunlatmasıyla herkes kendini tek bir çatı altında bulur. Hayatları iç içe girmiş üç kahramanımızın, gölgesi birbirinin üzerine düşen kaderlerinde bu artık çarkların daha hızlı dönmesi anlamına gelmektedir.

Mehdi, Nuh, Cemile ve Müjgan bebekle kuracağı yeni hayatın daha ilk gününde aldığı darbe karşısında yine kendini öne atmaktan çekinmez. Üstelik yalnız da değildir. Ali Rıza Dayı, tehdit altındaki üç eve ve insanlarına sahip çıkması için eski dostu Delikanlı Sadi'den yardım ister.

Cengiz'in koyduğu mühlet dolar ve tehditleri artarak sürerken; Zeynep, Barış ve Mehdi, sağduyu, fedakârlık, cesaret ve gelecek arasında seçim yapmak zorundadır.

Geçmişin tüm ağırlığı ve bugünün yakıcılığıyla ölüm döşeğindedir şimdi eski sevda ve mirasçısı olmayı bekler yeni sevgi...

Yorumlar (0)