Demet Akbağ'ı hiç böyle görmediniz

DİZİ 07.12.2020, 09:17 08.12.2020, 09:24
Demet Akbağ'ı hiç böyle görmediniz

Yapımını 1441 Productions’ın yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği; ihanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşını STAR TV ekranına getirecek ‘Akrep’ dizisi, usta oyuncu Demet Akbağ’ın ilk drama dizisi olarak dikkat çekiyor.

Kariyeri boyunca sahnede, sinema perdesinde ve ekranda birbirinden farklı karakterlere hayat veren Demet Akbağ, ‘Akrep’le seyirciye ters köşe yaparak bu kez dramadaki maharetini televizyonda sergileyecek.

Erkan Birgören’in senaryosunu yazdığı, Gökçen Usta’nın yönetmenliğini üstlendiği dizide varlıklı ve güçlü Perihan Emgen karakterini canlandıran Demet Akbağ, Evrim Alasya’nın canlandırdığı Ferda karakteri ile kıyasıya bir iktidar savaşına tutuşacak.

“Perihan Emgen” ailesini korumak için geçmişiyle mücadele ederken, geçmişte de bugün de yaptığı tercihler ile çok tartışılacak, çok konuşulacak. Demet Akbağ, en son 2014 yılında bir komedi dizisi ile ekrana gelmişti. Akbağ’ın televizyon yolculuğu sonraki yıllarda da bir şaka programı ile sürdü.

Düşmanını zehirlediği gibi, kendini de sokmayı bilen ‘Akrep’, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesi ile cuma akşamı STAR TV’de seyirciyle buluşacak.


 

Yorumlar (0)