Deniz Baysal Yurtcu dövüş sahnelerini anlattı

DİZİ 08.10.2022, 10:41 10.10.2022, 09:50
Deniz Baysal Yurtcu dövüş sahnelerini anlattı

TRT 1’in üçüncü sezonunda yenilenen kadrosu ve hikayesiyle yine ekranlara damga vuran dizisi  ‘Teşkilat’, üçüncü sezona da zirvede başlayıp pazar gününde tüm reyting kategorilerinin birinci sırasında yer aldı.  

‘Teşkilat’, üçüncü sezonunun açılış bölümünde, aksiyon sahnelerindeki iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Sosyal medya ‘Teşkilat’ın yıldızı Deniz Baysal Yurtcu’nun dövüş sahnelerindeki performansını konuştu.

Çok konuşulan yakın dövüş sahnesi hakkında konuşan Deniz Baysal Yurtcu, “Geçen sezonlarda da birlikte çalıştığımız ekipten ders almaya devam ediyorum. Sınırlarımızı daha çok zorluyoruz. Daha da teknik çalışıyoruz. Bu tarz sahnelerden önce her şeyi gerektiği gibi yapmak istiyorum. Ekip arkadaşlarımın bana olan güveni beni sakinleştiriyor. Dövüş sahneleri beni çok heyecanlandırıyor ve daha güçlü hissediyorum. Kendimi zorlamak beni besliyor” şeklinde konuştu.

‘Teşkilat’ın üçüncü sezonuna da reytinglerin zirvesinde başlamasına dair de konuşan Yurtcu, “Teşkilat’ın başarısının büyük kısmı işe yürekten inanan insanların çalışması bence. Üçüncü sezona başladık ama kimsede rahatlık söz konusu değil. Her bölümü ilk bölümümüz gibi çekiyoruz. İzleyicilerimiz sağ olsun, onlar da bizi hiç yalnız bırakmadı. Üç sezondur büyük destekleri var” sözleriyle ‘Teşkilat’ izleyicisine teşekkür etti.

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak rol alıyor.

Yorumlar (0)