Deniz Işın, Dokuz Oğuz'daki rolü ile ilgili ilk kez konuştu

DİZİ 27.01.2023, 11:13 28.01.2023, 10:16
Deniz Işın, Dokuz Oğuz'daki rolü ile ilgili ilk kez konuştu

FOX’un 28 Ocak Cumartesi günü ekran yolculuğuna hazırlanan yeni dizisi Dokuz Oğuz’un başrol oyuncusu Deniz Işın, rolü ile ilgili ilk kez konuştu.

Dizide Bilge karakterine hayat veren Işın; “Bilge tarz olarak çok farklı bir ajan. Ben kadınların güçlü tavırlarını seviyorum. Bilge karakterinin bu kadar insanın karşısında güçlü durmasının en büyük sebebi kardeşleri. Dizi çekimlerinden önce silah ve dövüş eğitimleri aldık. Setteyken o adrenalin insanın yürüyüşünü bile değiştiriyor. Bu zamana kadar tercih ettiğim her projede farklı karakter olmasına çok özen gösterdim. Çünkü farklı karakterleri deneyimledikçe besleniyorum mesleğimde. Ben böyle anlaşılsın istemiyorum. Kendimi rahat ve özgür hissedeceğim bir proje olduğunu biliyordum, nitekim de öyle oluyor. Dokuz Oğuz’u farklı ve güçlü bir karakteri oynamanın beni daha mutlu hissettireceği için tercih ettim” dedi.

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu ve Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Dokuz Oğuz”, Türk’ün olduğu her yerde, Türk için savaşacak “Oğuz Timi”nin hikayesini anlatıyor. Albay Tomris Toprak; “Türk Dünyası Acil Müdale Timi“ni kurmak için titizlikle çalışmalarını sürdürmüş ve en seçkin askerlerden oluşan Oğuz Timi’ni kurmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerinin göz bebeği olan bu birlik, dünyanın her noktasında kıyıma, zulme uğrayan Türkler için mücadele edecektir. Tim komutanı Türk Silahlı Kuvvetlerinin en yetenekli ve en cesur subaylarından biri olan Yüzbaşı Batur Karanlık ve onun isteğiyle “Oğuz Timi”ne kabul edilen Sözleşmeli Erler; Okan Demirkır ve Yaşar Kayatürk, Teğmen Yiğit Toygar, Astsubaylar; Ercan Korkut, Umay Çolpan, Timur Gökay ve Boran Delideniz yemin ederek göreve başlarlar. Oğuz Timi’nin göreve başlamasıyla artık dünyada hiçbir Türk kimsesiz değildir…

Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik’in yer aldığı dizi, Mehmetçik'in iki bin yılı aşan efsanesinde, ulaşılan yeni bir zirvenin destansı öyküsüyle 28 Ocak Cumartesi günü FOX ekranlarında olacak.

Yorumlar (0)