Deniz Sarıkaş yeni dizisi “Kirli Sepeti”yle ilgili ne dedi?

DİZİ 09.09.2023, 11:40 09.09.2023, 14:13
Deniz Sarıkaş yeni dizisi “Kirli Sepeti”yle ilgili ne dedi?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisiyle, izleyenlerin beğenisini kazanan Deniz Sarıkaş, yeni projesi “Kirli Sepeti” ile Fox ekranlarına çıkmaya hazırlanıyor. Yetenekli genç oyuncu, mesleğine başlama hikâyesini, kariyer hedeflerini ve yeni dizisine dair ipuçlarını MAG ağustos sayısında anlattı.

Oyunculukla küçük yaşta ablasının da tiyatro mezunu olması ile başladığını söyleyen Deniz Karakaş o yaşlardan itibaren oyuncu olmak istediğini söyledi. “Oyunlar, provalar hayatın normali gibiydi. Çok küçük yaşlardan itibaren oyuncu olmak istiyorum. Üniversite sınavlarına hazırlanırken konservatuar okumak benim için tek seçenek gibi bir şeydi. Sonrasında Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro bölümüne girmem ve menajerim Ufuk Ergin’le tanışmam, hayatımın dönüm noktaları oldu diyebilirim” açıklamasında bulunan Karakaş “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizinde yaşadığı ve unutamadığı bir anıyı ise şu sözlerle paylaştı: “Kasım ayında denize girdiğim bir sahne vardı; onu asla unutamıyorum, aşırı soğuktu. Set ekibi çok yardımcı olmasına rağmen defalarca atlamam gerektiği için resmen donmuştum.”

 “Kirli Sepeti” dizisi ile ise yeniden ekranlara dönecek olan genç oyuncu dizi hakkında ise şunları söyledi: “Gerçekten çok mutluyum, inanılmaz iyi bir kadro ve ekiple sıcacık bir iş geliyor. Oynadığım karakter oldukça sürprizli ve ters köşe olacak, tepkileri görmek için sabırsızlanıyorum. Çoğu sahnemin Ayça Bingöl ve Devrim Yakut gibi ustalarla olması da benim için büyük bir şans oldu, okul gibi bir set oluyor. Aşırı heyecanlıyım valla ne desem yetmez... Oynadığım karakter Ahmet ile sizleri tanıştırmak için çok sabırsızlanıyorum!”

Yorumlar (0)