Derya tüm gerçeği açıklıyor!

DİZİ 19.04.2023, 22:14 20.04.2023, 14:40
Derya tüm gerçeği açıklıyor!

Show TV’nin yapımını BKM’nin üstlendiği dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alıyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 36. bölümünde: Servet’in yakayı ele vermesi tüm sırları açığa çıkarırken Songül de Yörük’ün gerçekte kim olduğunu öğrenir. Sadi, çok kırılan ve üzülen Songül’e kendini affettirmeye çalışır. Sadi’ye gelen yardım eli ise küçük bir mucizeden olur.

Derya, Mert’in çıkan test sonuçlarıyla hayatının şokunu yaşar. Mert babasının kim olduğunun cevabını almadan Derya’yla konuşmamaya karar verir. Arada kalan Gizem ise Mert ve Derya arasındaki iletişimi kurarken Asuman her zamanki gibi bu iletişimi koparmak için elinden geleni yapar.

Aylin anneannesinden öğrendikleriyle büyük bir üzüntü yaşar. Araz, Aylin’in babasını bulmak için elinden geleni yapar. En son ulaştığı adrese Aylin’le birlikte giden Araz, içeride karşılaştığı manzarayla yıkılır.

Derya son ana kadar Mert’in rahatsızlığıyla ilgili elinden geleni yapsa da çabalarının boşa çıkması onu önemli bir karara iter. Servet’in mahkemesi Songül’ün geçmişle olan hesabının sonsuza dek kapanmasını sağlarken, şimdi geçmiş defterler Sadi için açılacaktır.

Yorumlar (0)