Destansı bir aşk hikayesi

DİZİ 12.10.2020, 10:09 13.10.2020, 09:28
Destansı bir aşk hikayesi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Uyanış: Büyük Selçuklu", bu akşam saat 20.00'de yeni bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrol oyuncularından Ekin Koç ve Sevda Erginci’nin hayat verdikleri Sencer ve Turna arasındaki aşk, izleyicileri duygu dolu bir yolculuğa çıkaracak.

Yayınlanan ilk 2 bölümüyle sadece Türkiye’de değil, dünyada da başarılara imza atan TRT 1’in yeni dizi ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’, görkemli prodüksiyonu ve aylar süren hazırlıklar sonucu imza atılan aksiyon sahneleri kadar ekranlara getirdiği destansı aşk hikayeleriyle de konuşulacak.

İlk defa bu projede bir araya gelen genç kuşağın sevilen oyuncuları Ekin Koç ve Sevda Erginci’nin hayat verdiği Sencer ve Turna arasında filizlenen aşk, her geçen bölüm izleyicileri kendine çekecek. İkilinin arasındaki uyumun, ekran başındakilerden tam not aldığı dizinin ilerleyen bölümlerinde Sencer ve Turna arasındaki dengeler değişecek. İmkansız bir aşkın kahramanları olarak seyircilerle buluşan Koç ve Erginci, şimdiden yılın ekran çiftlerinden biri olarak gösteriliyor.

Dizi, Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu, Nik Xhelilaj ve Erdem Akakçe gibi isimlerden oluşan zengin oyuncu kadrosuna sahip.

Yorumlar (0)