Deva ve Gülcemal arasındaki bağ kuvvetleniyor

DİZİ 25.05.2023, 12:21 25.05.2023, 17:05
Deva ve Gülcemal arasındaki bağ kuvvetleniyor

Yapımını MF Yapım’ın, yönetmenliğini deneyimli isim Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Eda Tezcan Çalışkan’ın kaleme aldığı “Gülcemal” bu akşam yeni bölümüyle Fox'ta olacak.

Dizide Deva’nın Gülcemal ile çalışmayı kabul etmesi aralarındaki bağın kuvvetlenmesine neden olur. Gülcemal Deva için silahı bırakır ve artık bir canavar gibi davranmayacağına söz verir. Gülcemal’in değişmeye başlaması başta Vefa olmak üzere herkesi endişelendirir. Büyük bir güvenlik açığı verilmiştir. Zafer ise oğlunu kaybetmiştir. Armağan onu terk etmiştir. Belediye ihalesi ondan alınmış ve çok ciddi bir tazminat ödemeyle karşı karşıya kalmıştır.

Üstelik tüm şehir arkasından konuşmaktadır. O kaybederken Gülcemal kazanmaktadır. Deva ile ortak kuracağı marka için bir lansman hazırlar. Zafer Armağan’a kendini affettiremeyince tüm öfkesini Gülcemal’e yöneltir. Artık Deva’yı ondan almanın vakti gelmiştir. Geçen sefer yarım bıraktığı işi tamamlamaya karar verir. Ancak bilmediği şey Deva’yı attığı ölümcül planın içine oğlunun da dahil olduğudur.

Yorumlar (0)