Dicle babasından vazgeçmiyor

DİZİ 27.03.2021, 13:56 29.03.2021, 09:18
Dicle babasından vazgeçmiyor

Ay Yapım’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara’dan yeni tanıtım ekranlara geldi. Gülin’den (Gamze Karaduman) aldığı haberle telaş içinde Kıraç’ın (Barış Falay) yattığı hastaneye gelen Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) babasına karşı olan hisleri hakkında dile getirdikleri izleyenlere yoğun duygular yaşatacak.

‘Menajerimi Ara’nın heyecanla beklenen yeni bölümünden bir tanıtım daha paylaşıldı. Babasının üzüntüden fenalaştığını öğrenen Dicle, babasız bir çocukluk geçirmesine sebep olan ve İstanbul’a geldiğinde onu görmezden gelen Kıraç’a karşı öfkesini gizleyemese de Kıraç’ı o halde görmeye dayanamıyor. Yayınlanan tanıtımda, Dicle babası konusunda Barış’la (Deniz Can Aktaş) dertleşirken Dicle’nin uyurken Kıraç’la yüzleştiği dakikalar izleyenlere duygusal anlar yaşatacak.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi başarılı isimleri bir araya getiren Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Yorumlar (0)