Dicle kıskançlığına engel olamıyor

DİZİ 17.12.2020, 09:37 18.12.2020, 09:14
Dicle kıskançlığına engel olamıyor

Ay Yapım’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara’nın 17. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) Barış’a (Deniz Can Aktaş) karşı engel olamadığı kıskançlığı dikkat çekerken Mayda’nın (Aslı Mavitan) Kıraç’ın (Barış Falay) yanında Dicle’den babasının kim olduğunu söylemesini istemesi heyecanın zirveye taşınacağı bir bölümün sinyallerini veriyor.

Her bölüm seyirciyle, menajerlerin ve ünlülerin karmaşık dünyasını buluşturan ‘Menajerimi Ara’ bu hafta da yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Dizinin yeni bölümünde Dicle ve Barış’ın birbirlerine karşı olan hislerini fark etmelerine rağmen mesafeli duruşları devam ederken Dicle kıskançlığını gizleyemez hale geliyor.

Bununla beraber sektörde Jülide (Nazlı Senem Ünal) ve Çınar (Fatih Artman) hakkında çıkan dedikodular, Jülide’yi gözyaşları içinde bırakıyor. İkili arasındaki aşk Mayda’yı rahatsız ederken Çınar, Mayda’nın tavrına sert tepki gösteriyor. Tanıtımda nefesleri kesen olay ise Mayda’nın Kıraç ve Dicle’yi yüzleştirdiği an oluyor. Mayda, Kıraç ve Dicle’yi bir araya getirip Dicle’den babasının kim olduğunu söylemesini istiyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun buluştuğu ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında.

Yorumlar (0)