Dicle'nin gözyaşları yürek yakacak

DİZİ 19.02.2021, 10:11 20.02.2021, 09:14
Dicle'nin gözyaşları yürek yakacak

Star’ın beğeniyle izlenen dizisi Menajerimi Ara’nın 26. bölümünden heyecanlı bir tanıtım yayınlandı. Dizinin yeni bölümüne; Dicle’nin Barış’la birlikte içine düştükleri durum ile Feris’in Serkan’ın hamilelik durumunu öğrendiğindeki çaresizliği damga vuruyor.

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı Menajerimi Ara, heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin bu hafta yayınlanacak 26. bölümüne ait tanıtımında; ‘Sevgililer Günü’ partisinde fotoğraflarının ekrana yansıtılmasıyla ilişkileri ortaya çıkan Dicle ve Barış’ın içine düştükleri zorlu durumların ipuçları verilirken, Feris’in Serkan’ın hamilelik durumunu öğrenmesi karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Dicle’nin karlar altında döktüğü gözyaşları karşısında Feris’in ona karşı olan sözleri izleyicileri derinden etkileyecek.

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

Yorumlar (0)