Dicle ve Beren karşı karşıya

DİZİ 22.10.2020, 11:35 23.10.2020, 09:44
Dicle ve Beren karşı karşıya

Star’ın beğeniyle izlenen dizisi Menajerimi Ara’nın dengeleri değiştirecek yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda; Dicle üzerine atılan iftiranın ardından, Kıraç’ın yardımlarıyla ismini temize çıkarmayı başarırken, bu sefer Beren’in başı iyice derde girer.

Ünlülerin ve menajerlerinin hayatlarındaki sevinçlere, hayal kırıklıklarına ve heyecanlara ışık tutan ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünde; Kıraç’ın, muhbirlikle suçlanan Dicle’yi savunurken bu suçu Dicle’nin üzerine atan kişinin Beren olduğunu açıklaması Ego Ajans’ta bomba etkisi yaratır.

Beren, Dicle’yi ailesinin dağılmasına sebep olmakla suçlarken, Beren’e yalancılık konusunda nasihat veren Kıraç ise kızının sert tepkisiyle karşı karşıya kalır. Zor zamanlar geçiren Dicle, Emir cephesinden büyük bir destek görürken, bu ikilinin yakınlaşmasından hiç hoşlanmayan Barış ise tepkisini gizlemekte oldukça zorlanır.

Yeni bölümün sürprizi ise; Feris’in Dicle ve Barış arasındaki ilişkinin derinliği konusundaki şüpheleri olur.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

Yorumlar (0)