"Dilek Taşı"nda dengeler bir kez daha değişiyor

DİZİ 09.01.2024, 19:03
"Dilek Taşı"nda dengeler bir kez daha değişiyor

Kanal D’nin, yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı dizisi Dilek Taşı, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dram yüklü hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Dilek Taşı’nın yeni bölümünün konusu şöyle; Figen, Harun’un babası olduğunu öğrenince yıkılır. Mustafa’nın uzattığı elden güç almaya çalışır. Asuman, Ronaların çatısı altında yaşayamayacaklarını söyleyerek memlekete dönmek ister. Ebru’nun bu karara verdiği tepki dengeleri değiştirir.

Figen, annesi olduğundan habersiz Fatma’yla aynı masaya oturur. Bu gizemli kadına karşı, içinde yakınlık hissi uyanır. Fatma ve Macide arasındaki savaşın Figen’in hayatındaki etkisi büyük olacağa benzer.

Figen ve ailesi zor zamanlar içinden geçerken Mustafa’nın uzattığı ele, Figen’in karşılık verip vermeyeceği merak konusudur. Sevda, Kenan’ın kurduğu oyunları öğrenir. Kararsızlık içindeki Sevda’nın karşısında, Efkan’dan büyük bir teklif alan Kenan vardır. Kenan’ın bu teklif karşısındaki kararı hem Rona ailesini hem de Dündar’ı etkileyecektir.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Yorumlar (0)