Dilek Taşı’nda ortalık karışıyor

DİZİ 06.12.2023, 12:42 06.12.2023, 16:32
Dilek Taşı’nda ortalık karışıyor

Kanal D’nin, yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı dizisi Dilek Taşı, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dram yüklü hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Dilek Taşı’nın yeni bölümünün konusu şöyle; Figen, Sinan için böbreğini verdikten sonra müştemilatta iyileşme sürecine giriyor. Ancak Figen’le artık işi kalmayan Macide’nin müştemilat ile ilgili başka planları var. Mustafa ve Kenan, Efkan’ın nikah tarihi alması yüzünden birbirine giriyor.

Figen’i istemediği bir evlilik tuzağına çekildiğini ve Kenan’ın da bu planı Figen’le barışmak için kullandığını düşünen Mustafa, Figen’i korumak için Kenan’la yüzleşiyor. Sevda artık Efkan belasından tamamen kurtulmak için kaçmaya karar veriyor. Kenan’ı da kendisi ile gelip yeni bir sayfa açmaya ikna etmeye çalışıyor. Kenan Sevda’nın planına dahil olup gidecek mi yoksa her şeye rağmen burada kalıp savaşmayı mı seçecek? Mustafa ise Figen’i bu zor zamanında asla yalnız bırakmıyor ve yanından bir an olsun ayrılmamak için her şeyi yapıyor.

Bir taraftan ise Alparslan’ın onu Harun Bey konusunda sıkıştırmasıyla uğraşıyor. Köşkte kaybolan eşyalar ise yeni bir skandal yaşanmasına sebep oluyor. Rüçhan’ın değerli ziynet eşyalarını alan kişi kim? Ebru ise Macide ve Rüçhan’ın kendisine yaptığı ithamlar karşısında neye uğradığını şaşırıyor. Macide’nin Ebru’ya olan ithamları sonrası artık müştemilatta kalamayacaklarını söylemesi üzerine ise Figen zor bir karar almak zorunda kalıyor. Figen’in aldığı bu karar ne?

Dizinin oyuncu kadrosunda; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Yorumlar (0)