Disney Channel’ın yepyeni çizgi dizisi "Zatonya" gün sayıyor

DİZİ 20.04.2021, 09:37 20.04.2021, 13:54
Disney Channel’ın yepyeni çizgi dizisi "Zatonya" gün sayıyor

Tarih öncesi bilinmeyen bir dönemde hayatı kolaylaştırmak için her bölüm yaşadığı zamanın çok ötesinde yeni buluşlar icat eden mucit Sırrı Usta, elindeki olanaklar ile hayal gücünü birleştirerek çalışmalarını sürdürüyor. Dönemin en bilgin ve çılgın insanı olan Sırrı Usta’nın Zatonya Uygarlığı için yaptığı özel icat ve keşif çalışmaları esnasında başından geçen absürt ve komik serüvenlerin ekranlara geleceği çizgi dizide izleyiciler bilimin eğlenceli yüzüyle buluşuyor.

Değerli seslendirme sanatçılarıyla hayat bulan Zatonya’da, ilginç mucit Sırrı Usta’yı ise ünlü radyocu ve televizyoncu Kadir Çöpdemir seslendiriyor. Çöpdemir, “Çizgi dizi seslendirmek çocukluğumdan beri hep hayalimdi; hayatı bir çizgi dizi karakteri olarak yaşayamadım ama seslendirmeyi çok arzu ettim. Sonunda hayalimi, yerel çizerlerinin elinden çıkan ve tamamen Türk yapımı olan, çok sevimli, çok sempatik ve de çok matrak Zatonya ile gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Çocuklara ve ailelerine yıllardır en doğru şekilde ulaşan Disney Channel’ın uzun aradan sonra yayınlayacağı yerli çizgi dizide yer almak gurur verici. Zatonya, en başta elbette çocukların ve içindeki çocuğa iyi bakan büyüklerin hayatında tatlı ve renkli bir hikaye olmaya geliyor.” dedi.

Milyonlarca yıl öncesindeki maceraların günümüz dünyasındaki benzerliklerle işlendiği merakla beklenen Zatonya, 3 Mayıs Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 16.15’te, uydudan her zaman şifresiz yayınlanan, aile eğlencesinin adresi Disney Channel’da. 

Yorumlar (0)