Disney Plus'ın "Balenciaga" dizisi ne zaman başlıyor?

DİZİ 27.12.2023, 16:34
Disney Plus'ın "Balenciaga" dizisi ne zaman başlıyor?

Disney+'ın moda dünyasının devlerinden Balenciaga'nın kurucusunu konu alan Cristóbal Balenciaga dizisi 19 Ocak'ta tüm bölümleriyle başlıyor.

Bir terzi ve bir balıkçının oğlunun tüm beklentilerin aksine giderek dünyanın en gıpta edilen tasarımcılarından birisi oluşunu anlatan 6 bölümlük dizinin başrolünde Alberto San Juan yer alıyor. Kadrosunda Josean Bengoetxea, Cecilia Solaguren, Belén Cuesta, Thomas Coumans, Adam Quintero, Gemma Whelan, Elvira Cuadrupani, Gabrielle Lazur, Nine d’Urso gibi isimler de bulunuyor.

Onlara Anouk Grinberg (Coco Chanel), Patrice Thibaud (Christian Dior), Isabelle Brès (Jeanne-Marie Lanvin), Anne-Victoire Olivier (Audrey Hepburn) ve Eva Blay (Elsa Schiaparelli) de eşlik ediyor. Diziyi ekran için Lourdes Iglesias, Jose Mari Goenaga, Jon Garaño ve Aitor Arregi hazırladı.

Hikâye, Balenciaga'nın 1937'de ilk Paris Haute Couture koleksiyonunu sunmasıyla başlayacak. İspanyol elit ve aristokrasisini giydirerek başarılı bir kariyer sahibi olan usta tasarımcı, hayatının her alanında kontrol sahibi olma tutkusunun rehberliğinde kendi tarzını belirleyecek ve Paris'te de kendi yerini bularak tüm zamanların en önemli tasarımcılarından biri haline gelecek.

Yorumlar (0)