Disney Plus'ta en çok hangi diziler izlendi?

DİZİ 02.07.2022, 15:11 05.07.2022, 10:05
Disney Plus'ta en çok hangi diziler izlendi?

Türkiye'deki yayın hayatına 14 Haziran'da başlayan Disney Plus'ta şimdiye kadar en çok hangi diziler izlendi?

İşte en çok izlenen diziler:

1. The Walking Dead (2010–2022)

Rick Grimes vurularak hastaneye kaldırılan bir kasaba şerifidir. Ancak bu zavallı adam gözlerini açtığında alışık olduğu düzenden çok daha farklı bir dünya ile karşılaşır. O hastanedeyken geçen zamanda ortaya zombiler çıkmış ve Atlanta'ya yayılmışlardır. Burada yaşam mücadelesi veren bir grup insanın ise birbirinden başka tutunacak kimsesi kalmamıştır. 

2. Obi-Wan Kenobi (2022)

Bu dizi, izlemeye ve ismini duymaya alışık olduğumuz Star Wars: Revenge of the Sith filminde yaşanan olayların on yıl sonrasını konu alıyor. Obi-Wan Kenobi'nin Skywalker'ı karanlık tarafa vermesinin ardından yaşananlara odaklanılıyor. 

3. Family Guy (1999– )

2000 yılından beri devam ederek birçok insanın beğenisini kazanan bu çizgi dizide, Griffin adlı sıra dışı bir ailenin absürt yaşamları konu alınıyor. 

4. How I Met Your Father (2022)

How I Met Your Mother'ın bir benzeri olan bu filmde, Sophie adındaki bir gencin oğluna babası ile nasıl tanıştığını ve onunla neler yaşadığını anlatması konu ediliyor. 

5. American Horror Story (2011-)

Yayınlanan ilk sezonunda lanetli bir evi konu alan bu dizide, her sezon farklı bir aksiyon yaşanarak farklı hikayeler konu alınıyor. 

6. Moon Knight (2022)

Moon Knight, eski bir boksör ve ABD askeridir. Marc Specotr, Mısır'da yaşanılanların ardından ölüme terk edilince Khonsu adındaki ay tanrısının himayesine girerek bu tanrının dünyadaki temsilcisi olur.

7. How I Met Your Mother (2005–2014)

Ted, 27 yaşında Manhattanlı bir mimardır ve  güzel bir arkadaş grubu vardır. Marshall, Lilly ve Barney Stinson bu grubun renkli üyeleridir. Barney çapkın bir kadın avcısıyken, Marshall ve Lilly'nin ise birlikte dokuz yıllık düzenli bir ilişkileri vardır. Bir gün Marshall, Ted'e Lilly ile evlenmeyi düşündüğünü söyler. Bunu duyan Ted ise artık ne istediğine karar verir. Tek istediği, aile kurabilmektir ancak bunun öylesine biri ile mümkün olmayacağının da farkındadır. Hiç ummadığı bir anda Robin adında genç ve güzel bir kadınla tanışıp aşık olan Ted, hayallerini süsleyen bu kadına ulaşabilecek midir?

8. Ms. Marvel (2022)

Kamala Khan, Jersey'de büyüyen Müslüman bir genç kadındır. Bir süper kahraman hayran kurgu yazarı olan bu genç kız aynı zamanda hırslı bir oyuncudur. Ev ve okul arasında geçirdiği hayatına uyum sağlamakta oldukça zorlanan Kamala'nın hayatı bir gün süper kahraman güçleri olduğunu fark etmesi ile değişecektir. 

9. The Kardashians

Bu programda haklarında atılan manşetlerin ardında yaşanılan gerçekleri ortaya çıkarmak için bir araya gelen Kardashianlar, yönettikleri milyar dolarlık işletmelerin yaşattığı baskıları ve hayatlarında yaşanılan olayları dürüst bir şekilde aktarıyor!

10. Modern Family (2009–2020)

En sevilen sitcom yapımlarından biri olan Modern Family, koca bir ailenin yaşantısını konu alıyor. Komedi dizisi olan bu yapım aynı zamanda uzun yıllar devam ederek en çok konuşulan dizilerden de biri. 

Yorumlar (0)