Dizide Hünkar'a, sette ustaya veda!

DİZİ 07.11.2020, 13:48 09.11.2020, 09:14
Dizide Hünkar'a, sette ustaya veda!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar Yaman karakteriyle 3 sezondur dizi izleyicilerinin beğenisini kazanan Vahide Perçin, 71’nci bölümde diziye veda etti. 

Usta oyuncu Vahide Perçin’in 3 sezondur Adana’da birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla vedalaşması duygusal anlara sahne oldu. 

3. sezonunda adeta aile gibi olan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ekibi, hem sosyal medya üzerinde hem de setteki son günlerinde yüz yüze, duygusal anlar yaşadılar.

Başta dizinin yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, Vahide Perçin’e duygularını ve teşekkürlerini paylaşımları ile dile getirdiler.

Yayına girmesinden yaklaşık bir yıl önce ön hazırlıkları başlayan dizinin hikayesi de planlandığı şekilde ilerledi.  Şimdi, Yaman ailesi de Çukurova da Hünkar’sız… Kendi deyimiyle oğlunun “Hem tahtını, hem bahtını” yapmak için aldığı kararlar ile pek çok kaderi değiştiren, pişmanlıkları ile hesaplaşan, herkesle helalleşen Hünkar’ın ölümünden sonra, Çukurova’da neler olacak?  

Dizinin en güçlü karakterlerinden olan Hünkar’ın vedasının ardından kamera arkasında da tüm ekip ustaları ile vedalaştı. Keyifle geçen 71 haftalık çalışmanın ardından Vahide Perçin’in Adana günleri sona erdi.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ perşembe gecesine damga vurdu. Bir Zamanlar Çukurova, yayınlanan son bölümüyle, tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu. Üç sezondur, ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşktan yola çıkan hikayeyi ve kahramanlarını bırakmayan izleyici, diziyi zirveye taşıdı. 

Bir Zamanlar Çukurova’nın 71. bölümü, Tüm Kişiler’de %12,52 izlenme oranı ve %28,73 izlenme payı, AB’de %7,97 izlenme oranı ve %19,84 izlenme payı, 20+ABC1’de %10,78 izlenme oranı ve %24,48 izlenme payı alarak birinci oldu. 

Üçüncü sezonunda ATV ekranında suların hiç durulmadığı ‘Bir Zamanlar Çukurova’, hüzün dolu bir bölümle ekrana geldi.  Hem Yaman ailesi hem Çukurova yetim kaldı! Hünkar Yaman, Behice’nin bıçak darbeleri ile hayata veda etti. 

Yorumlar (0)