Doğa Nursema’ya yardım edebilecek mi?

DİZİ 03.03.2023, 10:08 04.03.2023, 09:36
Doğa Nursema’ya yardım edebilecek mi?

Show TV’de ekrana gelen, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızılcık Şerbeti heyecan dolu 17. bölümüyle ekrana gelecek.

Dizide Nursema’ya ailesinin zoruyla imam nikahı kıyılması Umut’u darmaduman etmiştir. Onu sakinleştirmek her ne kadar Alev’e düşse de, o da özellikle Abdullah’ın bu işe onay vermesinden dolayı çok büyük hayal kırıklığına uğramıştır. Fatih’in, Nursema’ya gönülsüz kıyılan nikahı normalleştirmesi Doğa ve Fatih cephesinde yeni bir gerilim yaratmıştır. Evde bu konuda ses yükselten ve Nursema’nın yanında duran tek kişi Doğa’dır.

Doğa bununla da yetinmeyip imam nikahının iptal edilmesi için harekete geçecektir. Abdullah Ünal’ın evinde büyük sorunlar yaşanırken güzel bir haber eve neşe katacaktır. Nilay yıllardır umut ettiği hayaline kavuşmuştur, hamiledir. Kıvılcım ve Ömer’in birlikte olduğunu öğrenen Kayhan’ın gösterdiği tepki Ömer tarafından hemen bertaraf edilir. Nursema’nın imam nikahının iptal edilmesi için Doğa’ya yardım eden Alev, hiç beklemediği bir anda bu konuyla ilgili Abdullah’la karşı karşıya geldiğinde olay farklı bir boyuta taşınacaktır.

Yorumlar (0)